Nieuwe maatregelen Schiphol, de weg naar Orwellian 1984!

Schiphol

De maatregelen die Schiphol nu heeft genomen om te voldoen aan de Corona Histerie is van dien aard dat er overduidelijk een verhoogde surveillance gaat komen. Een surveillance die kompleet samen gaat met de Globalisten agenda om mensen te volgen en liefst met een vaccin paspoort de komplete vrijheid ontnemen.

Zie de protocollen van Schiphol!

In de berichtgeving wordt gerefereerd naar het RIVM. Hoe absurd is het te moeten waarnemen dat het RIVM volledig onderuit is gegaan als het gaat om betrouwbaarheid. Het RIVM heef z’n geloofwaardigheid bij de bevolking volledig in de beerput zien zakken. Het is een leugen fabriek van de (R)overheid die enkel de 1% dienen. Hoe kunnen maatregelen doorgedrukt worden als ze op leugens gebazeerd zijn?

Wij als volk dienen deze waanzin van mondkapjes en 1.5 meter niet te accepteren. Als we dit massaal doen dan is het end of the game!

Leave a Reply