Protest in Drachten tegen de Corona Leugen!

Censuur, Friesland, Protesten, Vrijheid
This image has an empty alt attribute; its file name is Friesland-opstand-13-14-June-2020-1024x576.jpg

Drachten – Twee actie groepen hebben in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juni een actie opgezet waarbij ze meerdere ballonnen en spandoeken hebben verspreid in en om Drachten.

De groepen “DeBuren” en “Vrij Normaal” willen via deze weg de burgers aanwakkeren dat mensen onterecht bang worden gemaakt en dat de mainstream media de focus te veel legt op Corona. Het wordt volgens de groep tijd om weer terug te keren naar het normale leven. En niet te blijven hangen in de tijd van 1,5m afstand.

De groep maakt vooral veel gebruik van het woord liefde op hun spandoeken en willen hiermee mensen meer verbinden met elkaar.

De actie is door geheel Friesland geweest. De groep De Buren meer dan 500 ballonnen door heel Friesland verspreid en de groep Vrij Normaal 31 spandoeken in en om Drachten. Een aantal groepen buiten Friesland heeft ook meegedaan aan deze actie.

De meeste reacties van de mensen waren zeer positief. Het leek op een echte bevrijding!

Het is goed te vernemen dat over geheel Nederland mensen begrijpen wat voor een donkere agenda er achter de Corona histerie zit.

Het was een geweldig initiatief om op vreedzame manier aan de bevolking te laten blijken wat er precies aan de hand is. Hopenlijk is deze aktie besmettelijk en worden ze op andere plaatsen herhaald.

De text “Vrijheid, Waarheid, gezondheid” en “Nood Breekt Wet, maar nooit de grondwet” is een waarheid.

Mensen begrijpen dat de Corona histerie gebaseerd is op onwaarheden, de verzonnen data van het Corrupte RIVM die instrukties krijgen van Bil Gates die de hoofdsponsor is van het corrupte WHO.

Zelfs met al deze onthullingen, heeft Rutte, de puppet van de 1%, nog het lef om 325 Milioen Euro over te maken aan het WHO! . Terwijl een groot percentage in Nederland door deze Corona leugen falliet is geraakt!

Mensen pikken deze waanzin niet meer en het is goed dat we de onwaarheden voor het volk ontmaskeren.

Er zouden massaal meerder akties moeten komen om de mensen wakker te maken dat deze Corona Leugen niets anders is dan een Trojaans paard met als uiteindelijk doel het wegnemen van onze vrijheid.

Hier volgen impressies:

In Friesland is er een grootschalige aktie geweest van wakkere mensen. In de nacht van 13 en 14 Juni zijn er op talloze plaatsen ballonnen met duidelijke texten en spandoeken opgehangen op strategische plaatsen. De boodschappen waren zeer duidelijk. De mensen hebben door dat de Corona histerie niets anders is dan een manier van de overheid om mensen bang te maken en ze meer en meer vrijheid te ontnemen. Het volk pikt dit niet. Geweldige aktie. Dat er een tsunamie mag komen van meer!

4 comments

Leave a Reply