Pieter de Klok, hoofd- redacteur Volkskrant, bevestigt, “journalistiek is dood”

Censuur, de Volkskrant, Fake News, Pieter Klok

Het volgende interview van Pieter Klok, Hoofd redacteur Volkskrant, laat overduidelijk blijken hoe arrogant de Main Stream Media is en hoe zeer zij de kritische lezer minachten.

Pieter Klok, hoofd- redacteur Volkskrant, bevestigt, “journalistiek is dood“. “Als de angst zo groot is dan moeten we wel met één mond praten” “Je moet niet van iedereen verwachten dat ze zelf een oordeel hierover hebben” “die ene lijn is heel goed onderbouwd, er zit een instituut achter”

Dit zegt alles:

Het geeft de manipulatie van de media aan! Mensen zijn dom! De gehele bevolking is dom! En we moeten ze dom houden! Hij bevestigt, “Mensen moeten niet voor zichzelf gaan nadenken”.  Een echte kritische journalist zou moeten onderzoeken of die lijn wel klopt?Conclusie: van de Main Stream Media hoef je geen ondezoekende journalistiek te verwachten! Het is een propaganda machine geworden van de 1% die de media bezitten!

De “Volkskrant” is daarom een onterchte naam. Het zou beter de 1% krant genoemd moeten worden!

Leave a Reply