De corrupte gebroeders de Jonge!

Corruptie, Hugo de Jonge, KNVM, Marien de Jonge, Vaccinatie

Meer en meer informatie komt via allerlei kanalen binnen dat de gebroeders de Jonge (van de dubieuze minister de Jonge) behoorlijk diep vastzitten in een vaccinatie ZWENDEL verwoven met de met Bill & Melinda Gates Foundation, BMGF!

Het tempo waarbij Hugo de Jonge de vaccinatie agende door drukt is opvallend. Zonder een enkel onderzoek drukt hij het elite Agenda spelletje door. De Agenda van de cult is ieder te laten vaccineren, dan de RFID chip in het lijf, kapot maken van het menselijk DNA, maken van onderdanige zombies, triggeren met 5G als de slaaf niet luistert en eeuwig slaaf worden van de satanische 1% Cult. Het begint te doorzichtig te worden.

In een animatie uitgedrukt, Het nieuwe normaal wordt dit!

Dit is de agenda van de Cult, gefaciliteert door Puppet Hugo de Jonge!

Hugo de jonge tekent zonder enige scrupules een kontrakt met AstraZeneca, producent Corona vaccin met strafblad! Een respectabele minister van gezondheid, zou eerst en vooral een goede onpartijdige studie moeten uitvoeren. Maar ja, als je steekpenningen ontvangen hebt dan volg je gewoon orders op!

Hugo de Jonge tekent kontrakt met AstraZeneca voor een vaccin wat nog lang niet getest is (qui Bono?)
Bizar is dat het schilderij van Auschwitz in de achtergrond gemaakt door zijn broer Jakob!

Hugo de Jonge heeft een broer die behoorlijk hoog zit in de Radbout universiteit (Radboud UMC) waarbij eveneens fundings van BMGF naar toe gegaan zijn.

Hieronder een overzicht van BMGF grants, die naar de Radboud universiteit in de afgelopen jaren zijn gegaan. Deze zijn officieel gepubliceerd Funding Bill & Melinda

Radboud University2020Development of Solutions to Improve Global HealthGlobal Health$683,026
Radboud University2019Discovery and Translational SciencesGlobal Health$274,960
Radboud University2013MalariaGlobal Health$1,540,775
Radboud University2013MalariaGlobal Health$2,050,341
Radboud University2011MalariaGlobal Health$999,997
Radboud University2009 and earlierDiscovery and Translational SciencesGlobal Health$100,000

Dr Marien de Jonge is voorzitter van het KNVM, Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie, gesponsord door Bill en Melinda Gates.

Board Members van KNVM

Het begint zo langzaam maar zeker te dagen dat overall in Nederland waar het woord vaccinatie en gerelateerde fundings genoemd worden, de naam de Jonge opduikt

Hieronder verdere informatie.

FB: Yvonne Canters June 15 at 8:33 PM

Het broertje van Hugo de Jonge

Hugo de Jonge, die gisteren een contract van de corona vaccinas heeft ondertekend heeft een broer, genaamd Marien de Jonge.
Kun je je nog herinneren dat Nederland in Afghanistan is binnengevallen? Toen was Jan-Peter Balkenende de premier.
Zijn broer zat in de olie pijpleidingen en kreeg een fantastische baan, toen het land werd binnengevallen, gesloopt en wederopgebouwd.

Als je kijkt naar de broer van Hugo, dan heeft hij gewerkt voor Merck. Merck is de grootste vaccinfabrikant ter wereld. De grootste aandeelhouder daarvan is Bill Gates. Hij is ook voorzitter van de KNVM, de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie.

De grote sponsor daarva is BD, Becton Dickinson. Dat is ook zo’n Pharma reus die miljarden verdiend over de ruggen van zieken en lijken. En wie is daar weer de partner van? Uiteraard de Bill and Melinda Gates Foundation.
Onder het mom van genezing werken ze beiden samen aan het sterilliseren van vrouwen of het doden van kinderen middels vaccinaties.

Dus tja, het wereldje is zo klein. Onder het mom van “De Wetenschap” en “Goede Bedoelingen” zijn ze een geheime oorlog tegen het menselijk ras aan het verklaren.

Holocaust met de gebroeders de jonge (Micha Kat)

Radboud University Medical Center (RUMC)

Midden: Dr Marien de Jonge
Department of Pediatrics/ Laboratory of Pediatric Infectious Diseases (LPID)
Role in the project: Responsible for task 5.13 dissection of mucosal immunity against Bordetella pertussis Phone: +31 24 3666 406
Marien de Jonge, in de pockets van Bill & Melinda Gates! Reden genoeg om zijn vaccinatie werk kompleet in twijfel te trekken.
Marien de Jonge, een parasiet van het volk!
Hugo de Jonge en broerk Jakob. Bizar is dat het schilderij van Auschwitz in de achtergrond gemaakt door zijn broer Jakob!

Bijdrage van Patricia van Oosten:

Patricia Van Oosten

8 hrs ·

Oud- Minister Bruins, minister van gezondheid, was onwel geworden van alle stress.. Hebben we te maken met de vaccins maffia nu we ook weten dat de broer (#MariendeJonge) van #Hugodejonge in de vaccins zit?

(Uit de #NRC)
‘Farmaceutische industrie chanteerde minister Bruins’
De pharmalobby waarschuwde vorige maand dat sommige medicijnen niet meer aan Nederland geleverd zullen worden als minister Bruins een geplande wetswijziging liet doorgaan.
De farmaceutische industrie heeft middenin de pandemie toenmalig minister Bruins (Zorg, VVD) gechanteerd. Dat stelt bestuursvoorzitter Mark van Houdenhoven van de Sint Maartenskliniek, en bijzonder hoogleraar Economische bedrijfsvoering aan de Radboud Universiteit Nijmegen, in een opiniestuk in NRC.

De pharmalobby waarschuwde vorige maand dat sommige medicijnen niet meer aan Nederland geleverd zullen worden als hij een geplande wetswijziging liet doorgaan. Door die wijziging zullen maximumprijzen naar verwachting dalen waardoor de industrie minder inkomsten krijgt. Impliciete boodschap volgens Van Houdenhoven: wij, van de farmaceutische industrie overwegen Nederland niet meer een-twee-drie van medicijnen te voorzien.
Aandringen op uitstel
De industrie drong op 12 maart in een brief aan op uitstel van aangescherpte wetgeving voor medicijnprijzen. Twee weken later meldde minister Van Rijn (Zorg, PvdA), de opvolger van Bruins, dat de nieuwe wet die 1 april zou ingaan, een half jaar werd uitgesteld.

Toeval bestáát niet..en al helemáál niet als het om hééél veel geld gaat !!
Een onderzoek in Australië naar de mogelijke bescherming van het BCG-vaccin tegen het coronavirus, wordt uitgebreid naar onder meer Nederland. Het UMC Utrecht en het RADBOUD UMC gaan het coördineren, zo maakte het laatstgenoemde ziekenhuis maandag bekend.

Het BCG-vaccin is ontwikkeld als bescherming tegen tuberculose en is dus niet direct tegen het coronavirus gericht. Toch zijn er duidelijke aanwijzingen dat het vaccin ook bescherming biedt tegen andere infectieziekten, zoals het coronavirus. Dat het onderzoek wordt uitgebreid naar Nederland en daarnaast ook Spanje, komt door een nieuwe subsidie van zes miljoen euro. Het geld is geschonken door de BILL AND MELINDA GATES FOUNDATION !!
https://www.dvhn.nl/…/Vaccinonderzoek-uitgebreid-naar-Neder…

En nu geef ik jullie te raden wie aan het hoofd staat van de #RADBOUDUMCAmsterdam….. MARIEN de JONGE, jawel…DE BROER van onze vaccin-geobsedeerde minister Hugo de Jonge !!
https://nl.linkedin.com/in/marien-de-jonge-26672b4
En bericht Trouw waaruit blijkt dat zij gewoon broers zijn:
https://myprivacy.dpgmedia.net/…

Ik bespaar jullie de vele verdere connecties van deze broer naar big pharma en Bill Gates ( o.a. 5 jaar gewerkt bij MERCK, één van de allergrootste pharma-concerns ter wereld én grote geldschieter/lobbyistenfirma van de WHO) maar het moge duidelijk zijn dat “vaccin-geobsedeerde Hugo” niet zómaar plotseling uit de lucht kwam vallen toen de vorige minister op die post , Bruno Bruins, 3 maanden geleden ( weet u nog) “plotseling” onwel werd tijdens een debat live op tv…..

Oh ja….het aandeel van #AstraZeneca, gerund door CEO #PascalSoriot en #LeifJohansson, het bedrijf waar alvast voor 300 miljoen euro aan nog niet eens geteste vaccins besteld zijn, is sinds vrijdag met 10% gestegen en staat op de hoogste stand ever in de geschiedenis van dit bedrijf. ( Voor degene die zich nog afvragen wie er écht rijk worden aan deze PLAN-DEMIE). Dat dit bedrijf óók zwaar gespekt wordt door Bill Gates moge duidelijk zijn en via de Bill and Melinda Gates-TRUST ( het “verdien-model-bedrijf” dat parallel opereert náást de B&M Gates Foundation/liefdadigheidsinstelling) bezitten ze natuurlijk een hele berg aandelen van dit bedrijf waardoor al het zogenaamd “geschonken” geld weer rijkelijk terugvloeit met vaak een winstmarge van 20:1 ( dit zijn Bill Gates’ eigen woorden) https://twitter.com/Plugged1218…/status/1272280585302663168…

Ik denk dat het eens handig zou zijn of iemand na kan gaan of de familie DE JONGE héééél misschien een aardig pakketje aandelen van dit bedrijf in bezit heeft…..

Voorts is er ook nog Evert de Jonge; wellicht een neef of oom, en is hoogleraar IC en Prognosetechnieken (!) in Leiden.

zie link

This simple-minded dude Hugo is also ‘framing’ our healthcare in the sense that big pharma decides which doctors/hospitals will be funded by insurances and which not; means that our choice for healthcare will be debolished by this complete f.. https://www.medischcontact.nl/…/stichting-voor-vrije-artsen…

Their father was a ‘Christian/protestant preacher;’; who worked at several places in the Netherlands and also in Zimbabwe. His sons anyway found out Jesus is not coming, but perhaps think they are Jesus…

Hugo de Jonge is married with a Maroccan wife and has a son named; Ismaël.

Further he has a brother #JakobdeJonge, who also worked for the government and for Amnesty International, and also work as an artpainter; full of paintings longing for destruction of the ‘ugly’ industrial world and bring back ‘nature’.
Just kill some 80% of the earth and you can enjoy nature ánd drive your expensive electric cars….

These lowconscious beings don’t know how to speak of real healthcare, real governing, and real management.

They will lose everything, Holland is a little country.
Its fraud and it has to be judged!!

Zie link

Bruno Bruins, Healtcare minister chased away by big pharma. Pure blackmail and intimidation of the Dutch people.

Hier volgen bizarre Schilderijen van broer #jakobdejonge

Leave a Reply