Het politie optreden in Den Haag! Alles is omgekeerd!

Censuur, Corruptie, Politie, Protesten, Vrijheid

Het journaal was aanwezig tijdens de protesten in Den Haag! Alles gezien, alles waargenomen. Wat vreedzaam was en met goede intenties begon, werd op het einde door de orde-handhaver bewust omgezet in dis-orde!

Een verhaal als deze kun je niet verzinnen! Een oud gezegde is ” De politie is je beste vriend”! Maar wat er in Den Haag zich afspeelde op 21 Juni op het Malieveld, was kompleet invers.

Er zijn talloze bewijzen nu dat de politie de rellen zelf aanstookte. Met oproer kraaiers die afkomstig zijn van niemand anders dan de de politie zelf.

Deze blog zal verder met meer bewijsmateriaal uitgewerkt worden. Bergen van videos en fotos worden verwerkt om dit verhaal te onderbouwen.

Hier al vast een voorproefje van wat er gaat komen.

Wie is de agressor?
Het is bijzonder triest dat de politie meedoet aan hypocriete acties zoals Black Lives Matter en belangrijke acties, waarbij men protesteert tegen de onzin en de leugens van de Corona histeria waarbij bedrijven falliet zijn gegaan, oudere mensen zonder enige redenen in bejaarden huizen afgedankt worden en onze vrijheid met de voeten getreden worden, dat deze met geweld de kop worden ingedrukt. Kan alleen maar betekenen dat de politie gebrainwashed zijn door het management om aan deze inverse mee te doen!
Veel foto materiaal van politie die undercover de rellen opstookt!
Onnodige Agresssie van de Politie!
Laf optreden van de politie!

In geval deze Youtube video gecensureerd wordt is hier de Bitchute versie

Politie is er niet meer om de mensen te beschermen, maar om de 1% te beschermen!

wordt vervolgt!

Leave a Reply