Tieneke Musch, met “All lives Matter” poster, wordt “Black lives Matter” protest ontzegd!

Censuur, Protesten, Vrijheid

De dubbele moraal van de overheid van wie er wel en niet mag protesteren!

Wij, van het echte journaal, waren aanwezig Zondag 21 Juni 2020 op het Malieveld in Den Haag. Hebben alles gezien en willen jullie gaarne rapporteren wat er echt gebeurde. Verboden door waarnemend burgemeester Johan Remkes, maar toch doorgezet door de echte hard core vrijheidsstrijders in Nederland, voor wie de maat vol is. We hebben zoveel materiaal opgenomen tijdens het protest dat nog vele blogs volgen. Het was een vriendelijk protest van Nederlanders die met overtuiging kwamen en hun verhaal kwijt wilden en ervaringen wilden delen met mede strijders. Het was een vredelievende betoging die op het eind verstoord werd door de politie zelf. Maar daarover in volgende blogs meer.

Hier het verhaal van Tieneke Musch. Een aangrijpend verhaal van wat er mis is in Nederland en over de gehele wereld. De dubbele moraal! De leugen en de waarheid. De overheid spiegelt ons een wereld voor die niet klopt. Als iets heeft laten zien dat de overheid ons beliegt en bedriegt dan is het wel doorzichtig geworden met deze Corona Histerie.

Na de Corona histerie, na het bewust falliet maken van bedrijven, van oudere mensen in bejaarden centra weerloos achter laten en nog veel meer ongein, is er plots een globale beweging gaande waarbij wij moeten schuld betuigen aan “black lives”. Voor de wakkere mensen is dit niets anders dan verdeel en heers! Afleiding van de echte problemen, van de echte donkere agenda van de 1% die ons slaven wil maken. Dus is er ook een agenda. Als die agenda niet gevolgd wordt dan worden wij met harde hand in hun richting geduwd. Maar, niet ieder accepteert dit!

Tieneke Musch laat zich niets wijsmaken!

zie en hoor het verhaal van Tieneke.

Leave a Reply