Er klopt iets niet met deze Viruswaanzin.nl groep!

petities, Protesten, Viruswaanzin

Zomaar ineens, uit het niets is er deze groep! De viruswaanzin.nl groep!

Met front man Willem Engel, vormen Mordechay Krispijn en Jeroen Pols deze aktiegroep. Willem Engels op verschillende social media platforms gezien, waarbij hij mooi het een en ander uitlegt over wat er mis is met de maatregelen die de regering aan het nemen is.

Via Meldpunt Nederland, hebben ze een petitie ingediend. Petitie.nl!

Nee tegen de spoedwet.

En dan in enkele weken tijd zijn het aantal mensen die getekend hebben meer dan 330.000! Equivalent met het inwoners aantal van de 4e grootste stad in Nederland. Utrecht. bijna 2% van de Nederlandse bevolking! Geweldig! Deze hoge score is uitzonderlijk te bedenken dat bijvoorbeeld de petitie groep chemtrails, ondanks groter groeiende bewustzijn van de bevolking deze nimmer de 40.000 bereikte. De reden daarvoor is dat de regering dit tegenhoud. Er zijn talloze verklaringen dat deze chemtrail petitie getallen vaak weer naar onderen aangepast zijn geworden.

Hoe dan ook, de “Nee tegen de spoedwet” petitie heeft een extreem hoge score en dus een mandaat! De aandacht wordt getrokken en de wakkere mensen reageren. Een krachtige petitie aanreiker zou hier iets mee moeten doen.

Maar dan! Een aantal signalen die een radar systeem triggeren van een wakkere persoon. Eem signaal van iets klopt er niet!

Het protest, de 21e juni wordt door puppet Johan Remkes verboden! Zonder enig overtuigend protest vertelt Mordechay Krispijn het volgende:

zie: viruswaanzin.nl

Lieve mensen,

Zoals je wellicht hebt gehoord heeft de Gemeente Den Haag de demonstratie van aankomende zondag verboden. De voorzieningenrechter heeft dit verbod bevestigd. Ook wij zijn verbaasd maar zeker niet boos.

Natuurlijk hebben we met de mogelijkheid rekening gehouden. Opmerkelijk is het wel. De politie heeft donderdag nog gezegd geen reden te zien voor een verbod.

Heb liefde, geduld en nu vooral VERTROUWEN.

Het kort geding tegen de maatregelen vindt plaats op 25ste juni om 11.00 bij de rechtbank Den Haag. Jullie kunnen ons steunen door donderdag bij alle rechtbanken in het land bloemen neer te leggen.

Met zulk een mandaat is het zwak om zomaar tegen een zeer grote groep mensen te zeggen dat we het aan de rechter (=overheid) over laten. Het zou beter geweest zijn om iets meer te doen dan komplete overgave. Ondanks het verbod zijn er toch talloze mensen naar het Malieveld gegaan.

Bloemen leggen bij al de rechtbanken is wel een softe aanpak!

Interessante artikelen in dit verband worden door Martin Vrijland gegeven.

 1. Martin Vrijland; Demonstratie 21 juni, Willem Engel, Mordechay Krispijn, Jeroen Pols, viruswaanzin en wat gaat er nu gebeuren?
 2. Martin Vrijland: Je eigen protestgroepje inhuren

Het is de softe aanpak van deze groep die tot denken aanzet! Ze volgen te veel de officiele regels. ze berusten te veel in het lot vanwege niet gedogen van het protest. Wat zeer raar is dat ze ieder vragen die bij het protest aanwezig was videos te sturen naar hun voor bewijslast. Hmmm…

In het bericht van Vrijland duiken twee personen op! Jacob Bruinsma en Gijs Peskens. Het zouden namen zijn voor dezelfde personen. Deze persoon zou betrokken zijn met de viruswaanzin.nl groep. Als je de FB pagina van Bruinsma en Peskens bekijkt, dan wordt het wantrouwen bewaarheid. https://www.facebook.com/GijsPeskens/ https://www.facebook.com/jacob.bruinsma.5648 Beide FB pagina’s tonen aan dat deze figuur behoort bij groepen zoals “Black lives matter”. We weten ondertussen dat deze Antifa groep gesteund wordt door George Soros. Controlled oppositie dus!

Dus we moeten allert blijven met deze groep viruswaanzin.nl. Niets bij de petitie groeit zodanig proportioneel als de overheid het niet toelaat.
Het gevaar is dat een groep als viruswaanzin.nl een grote groep van de NL bevolking meetrekt met de illusie dat er wat gaat gebeuren en dat uiteindelijk de storm uitluwt door allerlei burocratich geneuzel.


Het is verdacht dat de mensen van viruswaanzin.nl zo makkelijk een bericht rondstuurden dat de mensen niet naar het Malie veld moesten gaan! Ze zeiden, “de rechter heeft beslist”. Dit is zwak! Met deze zachte houding zou het best kunnen dat de groep viruswaanzin.nl de toenemende aantal wakkere mensen meetrekken in oeverlang geneuzel met de overheid en dat er de illusie gecreeerd wordt dat er iets gaat gebeuren, terwijl in werkelijkheid er al de energie weg gekanaliseerd wordt! CONTROLLED OPPOSITIE!

Een echte aktiegroep, waar de overheid meer bang voor zou zijn is een aktiegroep die niet meer luistert naar de overheid.

Het vermoeden bestaat dat de groep mee helpt met de overheid om data te verzamelen, van wie er nu werkelijk tegen de regering is en dat zou zeer nadelig kunnen zijn voor vrijheidsstrijders later als de 1% de absolute overhand gaat hebben.

Een ander opmerkelijk feit is de grote vriendschap tussen de politie en Willem Engel! In de volgende foto wordt dit goed uitgedrukt. de verstandhouding is verdacht goed!

Willem Engel, wel erg goede relatie met de politie! Hm…….

Het volgende vreemde verhaal is het volgende:

Dit is erg verdacht! Wordt hier een spelletje gespeeld?

Een bekende strategie om zaken te laten wegebben. De vervanger zal fouten maken waardoor de hele zaak geseponeerd kan worden.

Wij als volk moeten niet het syteem gebruiken! Een rechter vragen! Dit is paradoxaal! Het systeem is ziek! Het volk moet een zijn en zelf de zaken in handen nemen!

Het doel van viruswaanzin is om het vertrouwen onder de wakkeren te schaden. Willem Engel benadrukte ook heel vaak het woord vertrouwen in de aanloop. Dat staat bekend als een psychologisch spelletje. Als je vaak genoeg een bepaald woord zegt gaat dat spoken in de hoofden van mensen.

Veel mensen nu weten niet meer wie ze kunnen vertrouwen terwijl dat vorige week niet zo erg ter discussie stond🤔.

Conclusie:
Niet achter grote groeperingen aanlopen in de hoop dat zij de reddende “Engel” zijn, maar vanuit kleine groeperingen verbinden en strijden!

9 comments

 • Ik kreeg overigens argwaan bij Beau, hij heeft zijn eigen demonstratie geboycot door continue te herhalen dat het een groot feest werd. 2 dg. lang heeft hij een feest aangekondigd en hoopte weliswaar om meer dan 10.000 mensen. Hele familie’s moesten komen in liefde en geduld! Evenement aankondigen? En toen Plan C, zij aan zij met BLM!

 • Toch wel interessant wat er nu in Servië is gebeurd. Zeg mij wie dit hier kan opzetten, dan sluit ik mij direct aan.
  Totale Anarchie is volgens mij nog de Enige oplossing om van dit Gedrocht af te komen.
  Het is nagenoeg Onmogelijk geworden om te bepalen wie fake is en wie niet.
  Bijna Iedereen die in beeld Meespeelt, blijkt een dubbele agenda te hebben en als ik jullie mag geloven heeft Engel dat dus ook.
  Vinden jullie het dan vreemd dat het gros van de bevolking geen kant meer op kan?????
  Ik blijf VRIJ tot aan mijn Dood. Ummie.

 • Wat ik ook opmerkelijk vind is dat Willem’s vader Cees Engel, de Krottenkoning van Rotterdam en bekend van Fort Oranje voor 113 miljoen was uitgekocht uit Rotterdam voor 110 krotten en een aantal andere krakkemikkige pandjes. Dat deze man vele tientallen keren voor de rechter stond tegenover zijn huurders en dat zijn advocaat destijds , jawel, Jeroen Pols was. Ook is het gek dat Morry (Mordechay Krispijn) de Founder is van alle Salsaventura dansscholen in NL, dat hij NLP heeft gedaan en “Healthy Wealthy People” leidt .
  Ik vond 21 juni daarnaartoe een enge datum omdat het een “Kinderofferdag” is van de Luceferianen oftewel Satanisten. Ze zeiden steeds dat je met je kinderen moest komen en op t laatst ook nog eens “Dat t dan wel verboden is maar WIJ houden jullie niet tegen!” Toen winstcijfers zeker : “ Wij gaan niet! “ En dat domme gelach op t Malieveld toen iedereen weg was (zie hun FB) van deze Morry vond ik ook niet passend na zo’n dag . Er is meer niet aan de haak. Willem vertelde dat hij nanotechnologie heeft gestudeerd aan de UT en dan vooral nanachios in menselijk weefsel. In cellen. Dat is wat de illuminati graag wil. Wat mij betreft stoppen we met Viruswaanzin en gaan we een Nederlandse VolksVereniging oprichten zoals in Zwitserland…?
  Ik vertrouw niets van dat clubje

 • Wat ik ook opmerkelijk vind is dat Willem’s vader Cees Engel, de Krottenkoning van Rotterdam was waar hij voor 113 miljoen was uitgekocht voor 110 krotten en een aantal andere krakkemikkige pandjes. Raar is ook dat deze man vele tientallen keren voor de rechter stond tegenover zijn huurders en dat zijn advocaat destijds , jawel, Jeroen Pols was.
  Ook is zijn vader bekend van Fort Oranje op tv.

  Ook is het gek dat Morry (Mordechay Krispijn) de Founder is van alle Salsaventura dansscholen in NL, dat hij NLP heeft gedaan en “Healthy Wealthy People” leidt .

  Ik vond 21 juni een enge datum omdat het een “Kinderofferdag” is van de Luceferianen oftewel Satanisten, zo las ik op t internet.
  Willem en Morry zeiden dat je met je kinderen moest komen en op t laatst ook nog eens “Dat t dan wel verboden is maar WIJ houden jullie niet tegen!” Toen wist ik het zeker : “ Wij gaan niet! “

  En dat domme gelach op t Malieveld toen iedereen weg was (zie hun FB) van deze Morry vond ik ook niet passend na zo’n dag . Er is meer niet aan de haak. Willem vertelde dat hij nanotechnologie heeft gestudeerd aan de UT en dan vooral nanochips in menselijk weefsel. In cellen. Dat is wat de illuminati graag wil. Wat mij betreft stoppen we met Viruswaanzin en gaan we een Nederlandse VolksVereniging oprichten zoals in Zwitserland…?
  Ik vertrouw niets van dat clubje

 • Bij dat stukje met de politie had ik het echt niet meer. De man is een hippie type, die zijn heel erg bekend met het hartjes gebaar (doe maar even onderzoek hiernaar) en doen dit juist tijdens een protest tegenover de “tegenpartij” Al decennia doen ze liefdestekens, hartjes, bloemen geven aan diegene die “tegenover” hun staan.

 • “Conclusie: Niet achter grote groeperingen aanlopen in de hoop dat zij de reddende “Engel” zijn, maar vanuit kleine groeperingen verbinden en strijden!”
  Vraag: Waarom niet allebei?? Sowieso: Verenig en Leidt! Sla de handen ineen. Help viruswaanzin zondag weer en maak daar meer en meer connecties. Viruswaanzin vecht tegen een overduidelijk kwaal van de stervende democratische rechtsstaat. Zij zullen dit juist verder bloot leggen. Aan ons ALLEMAAL om de oorzaak in het daglicht te krijgen en het parlement te eisen hun werk te doen: motie van wantrouwen en afzetten dit kabinet!

 • Het samen gaan met BLM vind ik zonder meer een slecht plan, maar voor de rest denk ik dat je conclusies erg overtrokken zijn. Jammer ook. Waarom viruswaanzin in mijn optiek zo snel zo groot is geworden, komt omdat al duizenden en duizenden NL-ers zelf tot dezelfde conclusie waren gekomen. En als daar dan ineens iemand is die bij Café Weltschmerz het verhaal heel duidelijk weet uit te leggen vanuit z’n eigen wetenschappelijke ervaring, dan is iedereen blij. Eindelijk iemand die verstand van zaken heeft en het uitstekend kan verwoorden. Daarna zijn er heel erg veel deskundigen gekomen die zich erbij aansloten en contact zochten. Iedereen had een anker nodig. Dat je er van alles en nog wat bij haalt uit mensen hun verleden of via via…. dat vind ik dubieus. Er doen heel zeer oprechte mensen mee aan viruswaanzin. Ik heb er absoluut nog vertrouwen in. Heb je die eerste video ooit gezien? Moet je echt doen: https://www.youtube.com/watch?v=H-2in_Z66F8&t=3780s
  Groetjes,
  Annelies Braakman

Leave a Reply