Wordt Ghislain Maxwell gezelfmoord voordat ze grote namen pedo netwerk onthult?

Epstein, Ghislaine Maxwell, Pedofiel

Tal van prominenten, waaronder de Britse prins Andrew, oud-president Bill Clinton en Bill Gates bezochten Jeffrey Epsteins ‘Pedo Island’. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Sven Hulleman: ‘En u denkt dat dit in Nederland niet gebeurt?’ – ‘Bestaan van adrenochrome altijd buiten media gehouden’ – ‘De kinderen van de slang versus de kinderen van de vrouw’

—————————————————————————————————————————————–

De arrestatie Ghislaine Maxwell, de vrouw die jarenlang voor Jeffrey Epstein jonge meisjes rekruteerde, heeft het nodige stof doen opwaaien. Gaat ze, in ruil voor strafvermindering, grote namen noemen, zoals de Britse prins Andrew? Wie chanteerde Epstein destijds nog meer? Bill Clinton, een veel geziene passagier aan boord van Epsteins ‘Lolita Express’? Of wordt Maxwell -net als Epstein- ‘gezelfmoord’ voordat ze haar mond kan opendoen?

Volgens sommigen zouden zowel Epstein als Maxwell jarenlang door de inlichtingendiensten zijn gebruikt om hooggeplaatste elitaire VIPs op zijn landgoed of zijn ‘pedo eiland’ in de val te lokken. Na de bijzonder verdachte ‘zelfmoord’ van Epstein in de gevangenis, is Maxwell de enige overgebleven getuige die de totale omvang kent van zijn pedofiele- en afperspraktijken, die hem heel lang uit de gevangenis wisten te houden, maar hem uiteindelijk toch zijn leven kostten.

President Donald Trump heeft van meet af aan duidelijk gemaakt dat hij de internationale (kinder)sekshandel – een ‘industrie’ waar jaarlijks miljarden mee worden verdiend – wil oprollen. Het is daarom goed denkbaar dat hij persoonlijk heeft aangedrongen op de arrestatie van Maxwell door de FBI. (1) Een andere optie is dat Maxwell juist door de FBI / Deep State zal worden gebruikt voor een nieuwe, finale aanval op Donald Trump.

Oud FBI directeur: Bilderbergers, Illuminati en NWO globalisten zitten achter afpakken onze vrijheden

Sven Hulleman (‘Een Oorlog Reeds Verloren’) gaat in een bijzondere videoboodschap in op Maxwells arrestatie. Hij begint met een fragment van een beruchte persconferentie van Ted Gunderson, die in 1977 tot hoofd van de FBI in Los Angeles werd benoemd. Daarin noemde hij zowel de moord op president Kennedy, de moord op diens broer Bobby, de bomaanslag in Oklahoma en de aanslag op het WTC ‘een enorme doofpot’.

‘Ze gebruiken terrorisme om onze grondrechten en vrijheden af te pakken,’ zei Gunderson. ‘De Bilderbergers, de Illuminati (= hoge Vrijmetselaars) en de Nieuwe Wereld Orde globalisten zitten hierachter. Dit is verbonden met de Satanische beweging, die in onze inlichtingendiensten is geïnfiltreerd, in de ooit geweldige FBI en de CIA.’

‘Bestaan van adrenochrome altijd buiten media gehouden’

Ook Hulleman denkt dat Epstein in de gevangenis ‘gezelfmoord’ is vanwege zijn betrokkenheid bij systematisch kindermisbruik en misschien zelfs wel kindermoord. ‘Als je in Nederland praat over dit soort onderwerpen, zegt men dat dit complottheorieën zijn… Al die dingen hebben duizenden jaren plaatsgevonden, en dan zou het in onze tijd ineens niet meer bestaan? Ja, misschien alleen ergens in Iran, Noord Korea of Rusland, waar de ‘grote spoken’ zich bevinden. Maar hier in Nederland? In de top van ons bestuur, de internationale adel? Nee, dat zijn allemaal keurige mensen, dat komt hier niet voor…?’

Desondanks werd op 11-11-2019 werd in Rome een groot beeld van Moloch geplaatst, de afgod waaraan vroeger (?) kinderen werden geofferd. ‘Het bestaan van adrenochrome (zie ons artikel van 29 juni) is altijd buiten de media gehouden. Wetenschap die gaat over het ‘oogsten’ van energie van kinderen, wordt onderdrukt. Al was het maar omdat we in een energieveld leven waarin ‘free energy’ bestaat (Nicola Tesla), waarin mensen genezen kunnen worden van hun ernstige ziektes.’

‘Ze wisten allemaal wat hij deed, en daarom deden ze met hem mee’

Veel mensen beseffen dat er inderdaad sprake is van een enorme internationale pedo-machtselite, maar volgens de mainstream media kopstukken zijn dit allemaal verhalen van complotgekkies. Hulleman laat een clip zien van een Amerikaan, die het in een paar zinnen perfect weet te verwoorden:

‘Dit zijn dezelfde mensen die de verkiezingen, een onderzoek en het impeachment proces manipuleerden, maar die allemaal verloren. Ze stemden twee keer op Obama, die alles heeft gestolen. Daarom zaten ze op Epsteins eiland baby’s te verkrachten en op te eten. Kijk naar de vluchtlogboeken! Ze wisten allemaal wie hij was, wat hij deed, en waar. Daarom stapten ze op zijn vliegtuig, om met hem mee te doen. Dat is het echte probleem; zodra iedereen ontdekt dat dit allemaal pedo’s zijn, is de beer pas echt los.’

‘En Bill Gates, die psychopaat, die probeert zijn vaccin door mijn strot te duwen? Het gaat prima met mij zonder jouw vaccin, Bill! En jij ging zelf toch ook naar Epsteins eiland?!’

De kinderen van de slang versus de kinderen van de vrouw

Er zijn ook enkele foto’s van Donald Trump met Jeffrey Epstein (maar niet op zijn eiland). Recent kwam er echter een brief uit het Vaticaan van aartsbisschop Vigano, die schreef dat ‘Trump en ik samen strijden tegen de machten van het kwaad’. Hulleman: ‘Hij heeft het over de kinderen van de slang / de duisternis, en de kinderen van de vrouw / het licht. Die eerste groep zijn wezens in menselijke vorm, die geen moraliteit kennen.’

Volgens Hulleman kennen alleen de kinderen van de vrouw / het licht het verschil tussen goed en kwaad, wat terug te voeren zou kunnen zijn op de verleiding van Adam en Eva door de slang, die volgens sommige Joodse sagen Lilith geweest zou kunnen zijn, een vrouw ‘met misschien wel buitenaards DNA’.

‘Maar hoe ga je als mens met besef van goed en kwaad het kwaad bestrijden met kwaad? Dat is onmogelijk, Het paradoxale is dat de kinderen van de slang dit weten. Zij zijn in staat om dat tegen de mensen te gebruiken. Zij weten dat wij mensen geneigd zijn te vergeven. Zij lachen om onze zwakte, maar zijn inwendig jaloers op mensen die in staat zijn het grootste kwaad te vergeven. Althans, sommigen van ons.’

‘Justice, not vengeance’

In dit verband haalt hij de beroemde Nazi jager Simon Wiesenthal aan: ‘justice, not veangeance.’ Gerechtigheid, geen wraak. Het misbruiken en vermoorden van kinderen, het oogsten van adrenochrome bij hen, moeten we volgens hem dan ook niet veroordelen, maar beoordelen en tot gerechtigheid laten komen. ‘Wie dit een occult complotverhaal vindt, moet zijn geschiedenis herlezen. Deze duisternis is al heel lang onder ons.’

‘Maar in deze tijd weten we amper nog wie wie is. Behalve dat leiders met teveel geld, en mensen op machtige posities vaak afstammen van de kinderen van de slang*. Hun geweten is slecht ontwikkeld, en in de meeste gevallen zelfs afwezig. Zij zijn in staat om goede mensen te verleiden tot verschrikkelijke daden, met de belofte van macht.’

(* In de Bijbel wordt de slang / duivel niet voor niets de ‘Overste van deze wereld’ genoemd, en is in Lucas 4:6 te lezen dat hij alle koninkrijken op de wereld beheerst. ‘En de duivel zeide tot Hem: U zal ik al deze macht geven en hun heerlijkheid, want zij is mij overgegeven en ik geef haar (aan) wie ik wil.’

‘Hugo de Jonges vaccin zal ons nog verder de hel in duwen’

”Leid ons niet in verzoeking’. Als ons macht en kracht wordt aangeboden voor onze sterfelijke ziel, moeten wij sterk blijven. Freddy Mercury (Queen) zei dat het ‘beste dag van mijn leven was toen ik de duivel ontmoette’. Het lijkt mij een abjecte keuze die hij gemaakt heeft door in ruil voor faam zijn ziel in te leveren bij de duivel. Ik haal dan ook even aan hoe (minister) Hugo de Jonge gecomplimenteerd wordt door Lady Gaga op het moment dat hij tientallen miljoenen overboekt voor een vaccin om mensen nog verder de hel in te duwen.’

‘De mensen die dit alles ontkennen, hebben boter op hun hoofd. Dit zijn geen complotten, dit is er echt aan de hand,’ vervolgt Hulleman. ‘Het is duizenden jaren oud. U kunt zeggen dat ik knettergek ben. Prima, de tijd zal het leren.’

‘En u denkt dat dit in Nederland niet gebeurt?’

Deze week wèl in het reguliere nieuws: 30.000 verdachte pedofielen in Duitsland, betrokken bij de Jeugdzorg en de Pleegzorg. ‘Dit is Berlijn, en dan denkt u dat dit niet in Nederland is? Dat dit netwerk niet supranationaal is? U denkt dat John F. Kennedy een complotdenker was toen hij het had over een ‘monolithisch en gewetenloos complot tegen de mensheid’? Was hij gek? Dan ben ik het ook, want ik heb het over datzelfde monolithische complot.’

‘Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein, Robert M. ,en een hele lijst van Nederlandse betrokkenen weten wie zij zijn. En als u zich afvraagt hoe je daarmee kunt leven? Zij hebben geen geweten… In ons hart leeft compassie voor de slachtoffers van deze gewetenloze mensen.’

Hulleman wijst in dit verband op het vreemde feit dat er de afgelopen maanden zoveel zwangere vrouwen uit AZC’s zijn verdwenen, vermoedelijk in de mensenhandel. ‘Wat gebeurt er met hen? Wat gebeurt er met hun baby’s? Waarom bekommeren wij ons daar niet om? Waarom hebben wij in Nederland de jacht nog niet geopend op deze wandaden?’

‘Maar misschien is de jacht wèl open. Zijn degenen die dit doen dan bang? Nee, want ze hebben geen geweten. ‘Vergeef hen Vader, want ze weten niet wat ze doen.’ Justice, not vengeance.’ Ik wens Ghislaine Maxwell een hele, hele diep slaap en nacht toe.’ (2)

‘Mij komt de wraak toe’

Ik denk er zelf op sommige punten iets anders over dan Sven. HET verschil tussen mensen en dieren is dat alleen mensen met een geweten (= een geest) worden geboren. Slechts een zeer, zeer klein onderdeeltje van een procent wordt geboren als psychopaat (= geen geweten tentoon spreidend). De meeste mensen die deze afschuwelijke dingen doen met kinderen, hebben naar mijn overtuiging wèl een geweten, maar hebben dat zelf dood gemaakt, en zijn daar wel degelijk volledig verantwoordelijk voor. Of die keus 100% bewust is geweest, of dat het een sluipend proces is geweest, maakt daarbij niet eens zoveel uit.

Uiteindelijk zal er wel degelijk wraak worden geoefend, namelijk door de Hoogste Rechter. ‘Mij komt de wraak toe, Ik zal het vergelden,’ zegt deze Rechter zelfs. De zielen van slachtoffers van gruwelijke misdaden roepen in Openbaring 6:9-10 letterlijk om wraak vanwege wat hen is aangedaan, en krijgen de geruststelling dat ze nog een korte tijd moeten wachten totdat het zover is.

Kortom: zulke afschuwelijke misdaden zullen niet onbestraft blijven. Ja, verreweg de meeste daders komen er in dit leven al duizenden jaren mee weg. Maar wat hen daarna wacht, zal hen zonder enige twijfel met onpeilbare doodsangst vervullen. Laat dat dan toch een soort troost zijn voor de slachtoffers en hun nabestaanden, want ook vandaag zijn er wereldwijd weer zo’n 2500 kinderen spoorloos verdwenen, en wordt een veelvoud van hen voor het leven kapot gemaakt door mishandeling en misbruik.

Mij komt de wraak toe en de vergelding tegen de tijd, dat hun voet zal wankelen, want de dag van hun verderf is nabij, snel komt nader wat over hen is beschikt…. dan zal Hij zeggen: Waar zijn hun goden,– de rots, waarbij zij schuilden –die het vet van hun slachtoffers aten*, de wijn van hun plengoffers dronken?… dan zal Ik wraak oefenen aan mijn tegenstanders, en vergelding brengen over wie Mij haten.’

‘ (Deut. 32: 35+37+41).

Xander


(1) Summit News
(2) Een Oorlog Reeds Verloren / Youtube
(3) Afbeelding ‘pedo eiland’: Wikimedia Commons, auteur Navin75 , bron https://www.flickr.com/photos/navin75/9165947585/ ,

Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

Afbeelding Jeffrey Epstein: WikiMedia Commons, auteur Palm Beach County Sheriff’s Department ,  public domain in the United States.
Afbeelding Ghislaine Maxwell: WikiMedia Commons, auteur Ghislaine Maxwell , bron I. Maxwell ,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International

Leave a Reply