De Corona test! Het Trojaanse paard!

Corona virus, Vaccinatie

Inmiddels weten we via vele kanalen dat de Corona histeria een opgeblazen lucht ballon is.

De data zijn zeer zwaar opgeblazen (1,2) en de betrouwbaarheid van de test op corona is zeer bedenkelijk (3). Dat de test voor Corona totaal onbetrouwbaar is heeft Jon rappoport zeer uitgebreid gedocumenteerd. (2) https://nomorefakenews.com/

Waarom die push voor bang makerij en die push voor een diagnose en vaccinatie?

Als we kijken naar de promotie video van het ministerie van volksgezondheid, Welzijn en Sport dan ziet het er allemaal onschuldig uit.

Echter er schuilen een aantal addertjes onder het gras!

Men heeft de technologie om RFID nano chips in je lichaam aan te brengen. Men heeft ook de technologie om je DNA vast te leggen in databases.

Dit is de promotie video van de overheid.

Deze video laat zien dat de GGD de donkere agenda van de Corona waanzin doorzet. Er worden door de GGD over geheel Nederland mensen opgeroepen om testen te gaan doen. Dit is een paard van Troje! Volgens sommige insiders worden er tijdens de test, diep in je neus holte een RFID chip in je lichaam geplant. Tevens wordt je DNA in databanken gezet. Dit is de weg naar komplete slavernij. Jammer dat mensen dit niet doorhebben!

Het mag duidelijk zijn dat de push voor een donkere agenda waarin we allen een RFID chip en een DNA vernietiger in ons lichaam gespoten krijgen groot is. Stel gewoon de vraag: Als de Corona histeria op opgeblazen data gebazeerd is, wat is dan de Agenda?

Het antwoord wordt in het onderstaande plaatjes meer dan duidelijk.

De 1% wil van ons slaven maken!

Het Trojaanse paard, het microchippen van mensen tijdens de Corona test en het vergaren van DNA voor de 1% controlle grid! Ze willen alles van je weten en je controleren!
(1)
(1) jensen.nl

Referenties

  1. Jensen.nl
  2. Maurice de Hond: https://journaal.net/2020/06/14/hoe-de-statisticus-de-medici-ontmaskerde/
  3. Jon rappoport https://nomorefakenews.com/

2 comments

  • En door je te laten testen (besmetten?) kunnen ze het aantal besmette mensen in de statistieken omhoog gooien zodat ze daarmee het volk weer bang kunnen maken. De testen zelf zijn onbetrouwbaar en zullen voor het grootste deel als positief worden bestempeld. Niet aan meewerken dus!

Leave a Reply