Laffe Politie trekt wapen tegen een Boer die protesteert om te overleven!

Order followers, Politie staat

Meer en meer wordt het duidelijk. De pollitie dient niet het volk. Het dient de 1%. De 1% die absoluut wil heersen over het slaven volk en wil doorgaan met het volk kompleet te onderwerpen aan de parasitaire hegemonie die al decennia, eeuwen aan de gang was, maar nog nooit zo duidelijk manifesteerde als met de laatste Corona plandemie. Boeren worden kompleet uigemolken omdat ze in de weg staan van een donkere duistere agenda die ze door allerlei wurgende maatregelen willen wegpesten om plaatst te nemen voor een massale invasie van autochtonen die Nederland komt bevolken. Het Kalergi plan al sinds 1920 aan de gang. De 1% cult wil niet dat hun goyims, slaven in opstand komen. En de politie, geleid door marionetten dient de 1%. De gebrainwashte order followers volgen de bevelen op van hun meesters. De vijanden zijn niet meer de echte criminelen, nee de vijanden zijn de goede burgers zelf. Politie mensen, hierbij een beroep op jullie. Denk je nu werkelijk dat die 1% iets geeft om jullie? Helemaal niets. Als jullie de satanische meesters niet volgen dan wordt je ook als slaaf behandelt, dan krijg je een vaccinatie spuit met een RFID chip er in en kun je remote bestuurd worden. Geen bevelen opvolgen betekent dan “delete” button. Het wordt tijd dat jullie kiezen. Ofwel voor de 1% Satanische kult, of voor het volk. Denk aan je eigen familie! Wil je dat deze ook als slaaf behandeld gaan worden? Wordt wakker. Wordt een held en sta op tegen deze laffe 1% cult!

Verder lezen van artikel!

Leave a Reply