Boze Belgen dienen strafklacht in tegen virologen én Bill Matt Gates

Bill Gates, virologen, Viruswaanzin

Boze Belgen dienen strafklacht in tegen virologen én Bill Matt Gates Een groep tegenstanders van de coronamaatregelen wil volgende week een strafklacht indienen tegen een aantal Belgische virologen, maar ook tegen de Britse epidemioloog Neil Ferguson én tegen Bill Gates. Ze beschuldigden Gates van omkoping.In navolging van de Nederlandse protestbeweging ‘Viruswaanzin’, wil een aantal Belgische tegenstanders van de coronamaatregelen volgende week een gelijkaardige groep in ons land oprichten. Ze verzetten zich tegen een tweede lockdown, en tegen een mondmaskerplicht.Ze plannen acties. “De overheid moet de zorgsector versterken, en maatregelen nemen om risicopatiënten te beschermen. De rest is onnozel”, zegt hun advocaat Michael Verstraeten.De oprichting gebeurt volgende week in een feestzaal in Aalter, de gemeente van minister Pieter De Crem (CD&V). Volgens het crisiscentrum mogen dergelijke vergaderingen plaatsvinden, “met een maximum van 50 personen, en rekening houdend met de regels van social distancing”.

lees verder via de link

Leave a Reply