Wie is Mordechai Krispijn?

Uncategorized

Als er een naam valt, binnen een groep van aktivisten die zogenaamd strijden tegen het onrecht van wat er momenteel is in Nederland en over de gehele wereld, aangaande de Corona Hoax, gaande is en de naam is Mordechai, dan dienen er bij wakkere mensen een belletje te rinkelen.

Herhaalt zich hier de geschiedenis?

De Bolshevik revolutie was een georkestreerde revolutie om de bevolking te laten geloven dat ze de bevolking diende, terwijl in werkelijkheid het een genocide veroorzaakte onder de Wit Christenlijke bevolking in Rusland.

Deze revolutie werd tot in de puntjes voorbereid en mensen zoals Leon Trosky, Vladimir Lenin, Karl Marx, speelden hierin een grote rol. Karel Marx, wiens werkelijke naam Mordechai Levi was, schreef het boek das Kapital. Een verhaal gelijkend op de Talmud. Voor de insiders geen goed scenario voor de Goyim. Karl Marx was indirect gesponsord door de Rotshilds.

Er is al eerder in dit journaal een bericht geschreven omtrent bedenkingen omtrent de ware aard van de zo inmens populaire groep virus waanzin.

zie:

Binnen het nerwerk van wakkere truth activisten wordt meer en meer de eerbaarheid van deze groep in twijfel gesteld. Met andere woorden, mensen voelen aan dat deze club “controlled opposition” is!

Mordechai Krispijn speelt een belangrijke rol in deze groep als de zogenaamde facilitator. Hij maakt er geen geheim van dat hij Joods is, wat zijn naam in feite al vertelt.

Op zijn Linkedin pagina staat het een en ander.

Websites

    salsaventura.nl  (Company Website)

    healthywealthypeople.nl  (Company Website)

Twitter

salsaventura

Viruswaanzin gebruikt de oude technieken, zoals bij de Flower Power beweging destijds, Sceptisism, het scheptisch praten over echte oplossingen. De echte oplossing is je rechtvaardige woede inzetten om dingen echt te veranderen. De technieken die Krispijn gebruikt, zoals de Mossad dat doet, is door de woede die er onder de Nederlandse bevolking is tegen het regiem door allerlei niets zeggende procedures af te koelen. Het bewust verdunnen van de woede onder de bevolking. Met een mandaad van 330000 handtekeningen gerelateerd aan de petitie viruswaanzin heb je een zeer groot momentum die je moet uitbuiten. Echter wat je nu ziet is dat de tsunamie bewust wordt afgezwakt door de leiders van deze groep. Dat is dus controlled oppositie. Het sturen van een woede menigte naar frustrerende procedures die het systeem enkel maar in stand houden en erkennen. Er dient een hardere richting bewandeld gaan worden.

Het wordt tijd om de gerechtvaardigde woede onder de mensen in te zetten voor verandering. Verandering zal er niet komen door bloemetjes naar de 1% cult te sturen. Dit is een joke! Er moet onder de Nederlandse bevolking een soort rouwprocess ontstaan. Het begrijpen van wat er mis is in de maatschappij, het aspect dat we gecontroleerd worden door een satanistische kliek die enkel maar aan zich zelf denkt en niets om de bevolking. Een proces om de gerechtvaardigde woede om te zetten in akties die iets opleveren. Het rouwproces van ontkenningsfase naar boosheid naar verdriet naar acceptatie. De woede moet leiden tot verandering, dramatische verandering. Kispijn’s techniek is niet deze woede om te zetten naar verandering, maar naar dispersie van energie.

https://www.youtube.com/watch?v=vDh5RTq-bwc

  

Wouter Raatgever 2.67K subscribers DEZE MAN WEET DUIDELIJK VAN GEKKIGHEID NIET MEER WAAR IE HET ZOEKEN MOET KENNELIJK. NADAT HIJ DOOR MEERDERE MENSEN AL EXPOSED IS ALS CONTROLED OPPOSITION; IS HIJ PLOTSELING GEHACKED… EN HEEFT HIJ EEN ZEER BIJZONDER VERHAAL. ZIJN VORIGE VIDEO ( ZOOM 17 JULI MET Willem Engel) DRAAGT HIJ OPENLIJK EEN SHIRT MET EEN PYRAMIDE EROP.. NWO SYMBOLISME. HIDING IN PLAIN SIGHT. = MOSSAD CONTROLED OPPOSITION. OPROEP AAN ALLE MENSEN BIJ VIRUSWAANZIN: CLAIM JE DONATIES TERUG! ZORG DAT JE JE ENERGIE RICHT TEGEN DE PEDOFIELEN, KINDERVERKRACHTERS EN MOORDENAARS DIE ONS KABINET AANSTUREN. DEMMINK IN HET BIJZONDER. DE HEER M. KRISPIJN EN Willem Engel ZIJN BEZIG UW KOSTBARE ENERGIE OP TE SLURPEN ZODAT DIE ENERGIE NIET TERECHT KOMT WAAR DIE HOORT: TEGEN EEN OVERHEID EN DE KRACHTEN DAARACHTER DIE DE NWO “RESET” ALS MASTERPLAN OVER U UITROLLEN. AL VANAF BEGIN APRIL ZIJN PETER BAARS EN IK EN VELE ANDEREN AAN HET DUIDELIJK MAKEN AAN IEDEREEN WAT DIE RESET INHOUDT. DE HEREN KRISPIJN EN ENGEL KOMEN NU, NA EXPOSURE VAN HUN DADEN, INEENS WEL MET HET GELUID DAT VACCINEREN NOT DONE IS, MAAR ZE ZEGGEN NOG STEEDS NIET WAT DE ECHTE AGENDA VAN DE VACCINATIE IS. WANNEER JE MAAR BLIJFT PROCEDEREN TEGEN DE OVERHEID TERWIJL JE WEET DAT HET RECHTSSYSTEEM IN NEDERLAND HELEMAAL NIET MEER BESTAAT: CREEER JE EEN HOOP ONTMOEDIGING…. EN DAT IS EXACT DE BEDOELING VAN DE HEER KRISPIJNEN DE HEER ENGEL; ONTMOEDIGING. STERKTE ALLEMAAL MET HET ROUWPROCES WANNEER JE ALS BETROKKEN BURGER JE TIJD, GELD EN ENERGIE IN VIRUSWAANZIN HEBT GESTOKEN. EIS JE GELD IN IEDER GEVAL TERUG! SKEPTICSME OVER ECHTE OPLOSSINGEN ZOALS HET INZETTEN VAN GERECHTVAARDIGDE WOEDE TEGEN DE OVERHEID EN FLOWER POWER UITSPRAKEN EN HANDELINGEN TEGEN DE OVERHEID TOEPASSEN ZIJN ALLEBEI METHODEN DIE NIET WERKEN EN DIE CIA EN MOSSAD GELEERDE TECHNIEKEN ZIJN. IK VERMOED DAT DE HEER KRISPIJN HIER ALLES VAN WEET. DE HEER KRISPIJN CREEERT OOK STEEDS MEER VERWARRING. SAMEN MET DE HEER ENGEL. HIER WAT WAARHEID VAN MIJN KANT: IEDEREEN DIE ZICH IN ZIJN ORGANISATIE NOG RICHT OP EEN “VIRUS” , MONDKAPJES, AEROSOLEN, VENTILATIE EN ZICH NIET TEN VOLLE TEGEN DE PEDONETWERKEN EN SATANISTEN IN NEDERLAND RICHT EN TEGEN DE OVERHEID DIE AANGESTUURD WORDT DOOR DEZE NETWERKEN: ZIJN ALLEMAAL CONTROLLED OPPOSITION…. U BENT VAN HARTE WELKOM BIJ DE GULDEN MIDDENWEG. ZIE VIDEO PETER BAARS (https://youtu.be/IP7cH4krEzc) OP MIJN KANAAL.

https://www.youtube.com/watch?v=Rl5uhMJbo6c

One thought on “Wie is Mordechai Krispijn?

  • Knap gevonden . Heel scherp vraagt aandacht om wakker te blijven.. Krispijn heeft zelf gezegd dat ie zijn voornaam veranderd heeft. Waarom dat heeft ie niet verteld

Leave a Reply