MEL GIBSON’S SCHOKKENDE OPENBARING OP HOLLYWOOD …

Hollywood, Pedofiel

van: Patrick Keijzer

Gekopieerd en geplakt (dit is zoveel erger dan alleen seksueel misbruik):

MEL GIBSON’S SCHOKKENDE OPENBARING OP HOLLYWOOD …

In een schokkende uiteenzetting heeft filmster Mel Gibson de fluit geblazen over de epidemie van ‘parasieten’ die ‘Hollywood beheersen’ die betrokken zijn bij het offeren van kinderen en pedofilie.
De ster van Lethal Weapon zei dat ‘elke studio in Hollywood wordt gekocht en betaald met het bloed van onschuldige kinderen’, en voegde eraan toe dat ‘het meest waardevolle geld het bloed van baby’s is. Terwijl hij in Londen, Engeland zijn laatste rol in Daddy’s Home 2 promootte, beschreef Gibson de elites van de entertainmentindustrie als een ‘vijand van de mensheid’ die ‘zich te goed doet aan het bloed van onschuldige kinderen’.

Hij zei dat de belangrijkste spelers in de filmwereld ‘hun kick krijgen door het heiligdom van kinderen te vernietigen’ terwijl ze ‘gedijen om elk door God gegeven taboe dat de mens kent te doorbreken’.
‘Ze hebben een flagrante minachting voor het welzijn van de mensen. Het leven van mensen vernietigen is voor hen slechts een spel – hoe meer pijn ze kunnen veroorzaken, hoe groter de spanning. Kinderen zijn slechts voedsel voor hen. Ze smullen van pijn en angst, en hoe jonger, hoe beter. ‘
‘Deze mensen volgen hun eigen religie en gebruiken deze voor morele begeleiding. Het is niet het soort religieuze leringen waarover jullie mensen ooit zouden horen. Ze voeren heilige rituelen uit die ziek zijn en totaal haaks staan ​​op het morele weefsel dat de meeste patriottische Amerikanen bindt.

Het ergste: het is een publiek geheim in Hollywood en iedereen wil het meedoen.
Mel Gibson verscheen op de Britse prime-time BBC chatshow, De Graham Norton Show op vrijdag, waar de ervaren acteur vragen van geschokte gasten beantwoordde in de groene kamer achter de schermen na zijn verschijning, over de ware aard van Hollywood-elites.
Hij legde uit hoe hij in 2006 door Hollywoods controlerende oligarchen op de zwarte lijst was gezet omdat hij zijn mening had gegeven over de industrie die in strijd was met hun liberale agenda.

Hij zei dat hij sindsdien “buiten het systeem werkt”, wat hem een ​​nieuw perspectief heeft gegeven door te zeggen:
‘Het is moeilijk te begrijpen, ik weet het, en het spijt me dat ik degene ben die dit tegen je moet zeggen, maar Hollywood is een geïnstitutionaliseerde pedofiele ring. Ze gebruiken en misbruiken kinderen voor hun eigen zieke ‘spirituele overtuigingen’, als je ze zo kunt noemen. Ik begrijp het zelf niet helemaal, maar ze oogsten deze kinderen voor hun energie en smullen van hun bloed. Ze doen het ook niet genadig, ze jagen hen de stuipen op het lijf voordat ze ze opofferen. Hoe onschuldiger het kind, hoe angstiger ze zijn, hoe meer ze er van gedijen ”, zei de Braveheart-ster.

Wat betekent dat? Ze doen dit niet als een vorm van artistieke expressie, ze oogsten het bloed van kinderen en eten hun vlees omdat ze denken dat het hen een soort ‘levenskracht’ geeft.
‘Als het kind mentaal en fysiek leed toen het stierf, dan geeft het hen’ extra levenskracht ‘. Ik begrijp niet waarom ze dat doen, maar dat is wat ze doen. De meesten van ons hebben een moreel kompas dat ons door het leven leidt, toch?
Deze mensen hebben dat niet, of als ze dat wel doen, wijst het in de tegenovergestelde richting. ‘
Gibson, die de afgelopen 30 jaar binnen en buiten het Hollywood-regime heeft gewerkt, zegt dat de hiërarchie van de industrie ‘gedijt op misbruik, pijn, marteling, stress en lijden.

Volgens Gibson is de wens om dergelijk misbruik toe te passen niet beperkt tot alleen de elite, maar alleen ‘degenen aan de top van de voedselketen kunnen zo’n’ luxe ‘betalen, hoewel het een’ doel is voor de meeste mensen in de industrie.”
‘Hollywood zit onder het bloed van onschuldige kinderen. De verwijzingen naar pedofilie en kannibalisme zijn er altijd geweest, maar zijn al jaren cryptisch of symbolisch. Ik maakte begin 2000 kennis met deze praktijken en werd bedreigd met ernstige gevolgen als ik me ooit zou uitspreken. En, ik bedoel niet alleen mijn carrière, ik bedoel, mijn leven werd bedreigd, het leven van mijn familie zou in gevaar komen. Ik kan er nu alleen maar over praten, aangezien die mensen, die leidinggevenden in de branche, nu allemaal dood zijn. ‘

‘Ze zien het bloed van een seksueel misbruikte baby als de’ ultieme prijs ‘en zeggen dat het’ zeer rijk is ‘. Baby’s zijn als een ‘premium valuta’ en hebben een hogere waarde dan alles wat je maar kunt bedenken: diamanten, drugs, kaviaar, noem maar op. Ze verhandelen deze kinderen letterlijk als een valuta voor gunsten, filmrollen, smeergeld… ”
Volgens Gibson is deze perversie niet alleen de nieuwste rage, maar is het al generaties lang een diepgewortelde cultuur in Hollywood en is het populair bij zowel mannen als vrouwen.

‘Dit is niet alleen Hollywood, maar wereldwijd verspreid!!!

Leave a Reply