Wie dient Het Veiligheidsberaad?

Hubert Bruls, Veiligheidsberaad

Sinds eind februari 2020 de Corona histeria zijn intrede deed werden er in Nederland veiligheids regios opgericht om de de zogenaamde COVID-19 te bestrijden. Verschillende personen werden aangesteld om deze groep te besturen.

Het veiligheidsberaad! Voor de veiligheid! Maar wiens veiligheid?

Nederland heeft het land opgesplits in veiligheidsregio’s.

Klinkt allemaal mooi en aardig, maar wat is de diepere betekenis hier van? Om welke veiligheid gaat het? De Corona histeria is de Oorzaak om Nederland in veiligheids secties op te splitsen. Nu dat we weten dat de Corona een grote zwendel is met kompleet opgeklopte cijfers van het RIVM die copy paste doet van de Fake WHO data, met de Corrupte Tedros aan het hoofd en de sponsoring van Vaccinatie belanghebbende pshychopaat Bill Gates, moeten we toch vragen gaan stellen.

De 25 voorzitters van de veiligheidsregio’s

Hubert Bruls (Gelderland-Zuid, voorzitter van het Veiligheidsberaad)

Ahmed Aboutaleb (Rotterdam-Rijnmond)

Femke Halsema (Amsterdam-Amstelland)

Johan Remkes (Haaglanden)

Jack Mikkers (Brabant-Noord)

Onno van Veldhuizen (Twente)

Pieter Broertjes (Gooi en Vechtstreek)

Jan Hamming (Zaanstreek-Waterland)

Henri Lenferink (Hollans Midden)

Koen Schuiling (Groningen)

Franc Weerwind (Felvoland)

Piet Bruinooge (Noord-Holland Noord)

Marianne Schuurmans (Kennemerland)

Jan Lonink (Zeeland)

Marco Out (Drenthe)

Theo Weterings (Midden- en West-Brabant)

John Jorritsma (Brabant Zuidoost)

Ahmed Marcouch (Gelderland-Midden)

Annemarie Penn-te Strake (Zuid-Limburg)

Jan van Zanen (Utrecht)

Sybrand Buma (Friesland)

Wouter Kolff (Zuid-Holland Zuid)

Peter Snijders (IJsselland)

Antoin Scholten (Limburg-Noord)

Annette Bronsvoort (Noord- en Oost-Gelderland)

Als we nu eens gaan kijken naar individuen in dit lijstje en data laten spreken, dan kunnen we achterhalen om wat voor veiligheid het hier werkelijk gaat?

We weten dat Johan Remkes een behoorlijk vuil spel gespeeld heeft met de boeren protesten in den Haag en ook me de vrijheid anti-lockdown protesten op het Mali veld. BLM protesten goedkeuren en Boeren protesten en anti-lockdown protesten van eerlijk hard werkende boeren en eerlijke vrijheidslievende en zeer wakkere mensen, die het niet eens zijn met de overheidsmaatregelen kei hard de kop in drukken! Dat zegt al genoeg.  Op 21 Juni zelfs politie ingezet om oproer te starten en dan de vredelievende betogers de schuld geven. Remkens is dus duidelijk niet uit op de veiligheid van de mensen. Hij beschermt hiermee de 1% cult die de donkere agenda doordrukken van komplete controlle.

Femke Halsema, idem ditto. Ondersteunde de BLM protesten en onderdrukte de vrijheids protesten. Dus Femke Halsema heeft hiermee haar ware aard getoond. Zij draagt zorg voor de veiligheid van de 1% en niet van de vrijheidslievende mensen.

Jan van Zanen idem ditto. Deze “veiligheid” commissaris dult eveneens geen vrijheids protesten en handhaaft de agenda van de 1%. Jan van Zanen rolt de virus waanzin agenda uit ven de overheid zonder enige repliek! Dat zegt ook alles over de persoon.

Als je in de recente geschiedenis gaat duiken dan zie je al de “veiligheids” commissarisen niets goeds doen voor het volk. Niemand van deze kliek is kritisch ten opzichte van de opgedrongen maatregelen van de overheid. Niemand heeft het lef om maar iets negatiefs te zeggen over wat er in den Haag zich afspeelt met name de noodmaatregelingen die op totale onwaarheiden berusten. Ook wanneer je kijkt naar de boeren protesten. Deze mensen hebben alle reden om te protesteren om dat de overheid ze allerlei harde regels oplecht die op foutieve data zijn berust. Waar blijft de kritiek van deze veiligheids comissarisen puppets?

Dan nog Hubert Bruls! Deze persoon is ronduit een bruut te noemen als het gaat om de Corona waanzin door te drukken. Deze persoon geniet als geen ander van zijn macht. Geen enkele kritische opmerking t.o.v het wanbeleid van de regering wordt aangehaald. Bruls is een puppet van het systeem om de donkere agenda’s van de overheid door te drukken. De donkere agenda van komplete onderwerping van het volk aan de parasitaire 1%

De simpele conclusie die men moet trekken is dat de veiligheids comissie geen ene moer geeft om de mensen, dat het allemaal zakkenvullers zijn die de overheid dienen, geen enkele kritiek geven op het waanzin beleid. De veiligheids comissie dient de 1% en niet het volk!

hierbij de link naar https://www.veiligheidsberaad.nl/

Leave a Reply