Protest van wakkere Nederlanders in Den Haag tegen de Noodwet: Het relaas van een Corona Plandemie slachtoffer

Corona virus, Noodwet, Plandemie

7 en 8 October werden protesten georganizeerd door een steeds grotere groep Nederlanders die de Corona Plandemie totaal niet accepteren. De globale Corona histeria heeft vele slachtoffers gemaakt. Onnodig als men onderzoekt welke de basisen zijn van deze histeria. De basisen zijn niet betrouwbare PCR data, een corrupte WHO die het RIVM aanvoert met onbetrouwbare data en instrukties die totaal niet onderbouwd zijn. Een corrupte RIVM geleid door een oplichter Jaap van Dissel. Een regering die klakkeloos aangestuurd wordt door een zeer duistere NWO agenda die enkel het doel heeft om mensen meer slaven te maken van de 1% satanisten. Hugo Gietelink is een van de vele slachtoffers die onterecht onechtvaardig werkeloos is gemaakt door deze Corona oplichting. Een oplichting van de Nederlandse puppet staat ten opzichte van het volk. Gebazeert op al de leugens wordt door de kabinet puppets een noodwet doorgedrukt die Nederlrnad doen veranderen in een fasistische staat waar de vrijheden van de mensen totaal wordt afgenomen. Hier het relaas van Hugo Gietelink.

link naar video

Leave a Reply