Waar is de griep gebleven?

Corona virus, Griep, virus, WHO

2020, het jaar van de CORONA histerie!

Wat was het een “bumpy ride” dit jaar met al de bangmakerij die de WHO via het duistere web van corrupte regerings amtenaren en omgekochte nationale gezondheids organizatie woordvoerders via de gecompromiteerde staatspropaganda in full throttle verspreide. Gelukkig was er een groeiende populatie van onafhankelijke media onderzoekers die al vroegtijdig door de bubble heen prikten. Zoals bijvoorbeeld Robert Jensen (jensen.nl), die al vroeg onderbouwend liet zien dat er een heleboel niet klopte aan de staats propaganda. Het dodental van de echte Corona patienten was bijzonder laag. Overeenkomstig met een normale griep seizoen.

Een belangrijke tabel die Robert telkens weer liet zien, een aantal maanden terug, toen de histeria het hoogst was, spreekt voor zich. De echte Corona doden waren nihil! Al de andere hadden onderliggende ziekten, die eigenlijk de doodsoorzaak was. Maar dat werd niet in de media genoemd! Dit paste niet in het globalisten plaatje!

Een tabel van de GGD die door jensen werd getoond ergens in Juni 2020.
De onproportionaliteit van de Corona Maatregelen die vele malen ergen zijn dan de (zgn) kwaal!

Het behoeft geen betoog dat de draconische maatregelingen die genomen werden om de onder het ruis verdwijnende voorvallen van de zgn Corona ziekte te verantwoorden, kompleet op drijfzand gebazeerd zijn.

Nu fast forward, komen we tot de konklusie dat de testen eveneens nietszeggend zijn. De PCR testen zijn niet geschikt om het virus uberhaubt aan te tonen. Zie Jon rappaport (https://nomorefakenews.com/)

Het paradoxale is dat de overheid zich geen ene moer aantrekt van wat de echte wetenschappers te zeggen hebben! Ze gebruiken een black listed en gecompromiteerde kwakzalver Jaap van Dissel liever om konstant maar angst aan te jagen! Besmetting, besmetting! Maar lieve mensen, de test zegt niets! Het antal doden zou wel degelijk iets zeggen! Maar die zijn er niet!

Gigantische histerie als het gaat om besmettingen (gebazeerd op niets zeggende metingen)! Een pure valse propaganda om de narrative van een gevaarlijk besmettelijke virus te handhaven!

Nu als klap op de vuurpijl, om het Hegelian Dialect van de NWO, ofwel donkere agenda, koste wat het kost te handhaven, zien we dat de Flu van de kaarten verdwenen zijn!

waar zijn nu de griep gevallen te vinden?

Where did the flu go in 2020?

Je hoeft niet veel in je hersen pan te hebbem om te konkluderen dat we keer op keer bedrogen worden door de media. het RIVM en de staat!

Ja men doet er alles aan om de ware agenda geheim te houden.

De ware agenda is de bevolking te reduceren door geforceerde vaccinatie en ons uiteindelijk slaaf te maken.

The Corona HOAX
This is the real agenda!

Leave a Reply