COVID-19 wordt door EU-regeringen gebruikt als instrument voor angst en terreur

Bron artikel: https://nageltjes.be/wp/?p=36853

Angst is om ons heen, hysterie verspreidt door de massamedia (MSM) zoals de NOS. (VRT en VTM Red.) Gezond verstand is off. Massahysterie is het nieuwe normaal. Een virus wordt gebruikt om het leven van mensen te beheersen. COVID-19 is, naar blijkt, het middel om de bevolking te onderdrukken.

Ik geef in dit artikel geen mening over of er überhaupt een virus is, of over het ontstaan, of over het gevaar ervan, of over of het zo gevaarlijk is als ze zeggen, of over waar het vandaan komt, of over of het door een ongeluk uit een laboratorium is ontsnapt, of over of het een biowapen is, of een echt virus. Ik zie alleen dat het angst heeft veroorzaakt en al in sommige EU-landen terreur onder de bevolking heelt gebracht.

Afgelopen Pasen 2020 in de EU: waar de regeringen van de lidstaten ons verboden hadden onze geliefden te zien. waar die ons nog steeds verbieden te reizen, waar de meesten van ons hun inkomen verliezen omdat ze ons verbieden te werken, waar ze ons ons inkomen wegnemen, zonder echte goede compensatie, waar de wereldeconomie instort. Waar ze ons vertellen dat ze willen wachten tot er een vaccinatie is van Bill Gates en zijn sponsors, de Rockefellers, sponsors van de John Hopkins University. Ze beheersen ons leven, het leven van onze kinderen. Als er een virus is, kunnen we ouderen en zieken beschermen. Maar er worden hele landen en mensen vernietigd. Ik lachte in het verleden om complotdenkers, maar in het nieuwe normaal zoals ze het in de politiek noemen, is veel ervan nu realiteit. Het is 1984 geworden en we hebben niets gedaan om het te sloppen. Misschien was het te overweldigend? Misschien ging het te snel om te kunnen nadenken? Nu hebben we daar alle tijd voor, nu we opgesloten zijn.

EU-verklaring

De EU en daarmee ook de Nederlandse regering discrimineren. Zij zijn in overtreding volgens de wet, want laten ouderen en zieken aan hun lol over. In sommige verpleeghuizen wordt het eten onder de deur doorgeschoven. Je kunt mensen niet verbieden hun oude moeders en vaders te zien of zelfs maar een begrafenis voor hen te houden. Het verbieden van afscheid nemen van je moeder of vader ervaar ik echt als crimineel. Ursula Von der Leyen, hoofd van de EU, verwacht ook dat: “ouderen in verzorgingshuizen niet mogen worden bezocht zolang er geen vaccin is”. Ik weet dat dat moeilijk is, maar het gaat om mensenlevens” “We moeten gedisciplineerd zijn en erg geduldig” “We zullen maanden met het virus moeten leven, waarschijnlijk tot volgend jaar” volgens haar recente verklaring. Er zullen veel ouderen en zieken sterven zonder afscheid te nemen van hun geliefden. Hoe wreed! Ze dicteert ook dat we geen reis of vakantie mogen boeken, wat betekent dat we moeten wachten op vaccinaties en gedwongen zullen worden ingeënt. Ook dat is een schending van de mensen- en vrijheidsrechten. Dit ondanks het feit dat vele wetenschappers zeggen dat jongere mensen niet massaal dood gaan aan het COVID-19 virus. Werd ons niet tien of twintig jaar geleden verteld dat de beste manier om immuun te worden is om het verkoudheids- of

griepvirus te krijgen, zodat we een beter en sterker immuunsysteem krijgen? Dat wordt allemaal vergeten. Volgens de EU (gedomineerd door Duitsland en Frankrijk) zal ons leven na COVID-19 nooit meer hetzelfde zijn. Hoe beangstigend! China is gedeeltelijk weer terug naar hun normaal, dus wat zou de reden zijn mensen tot zelfmoord te drijven of door de politie of door drones op ze te laten jagen alsof het halve criminelen zijn? Dat lijkt niet meer om een virus te gaan, maar om macht.

Het nieuwe normaal

Klaar voor de anderhalve-meter-samenleving? “We zullen op zoek moeten gaan naar het nieuwe normaal in de anderhalve meter samenleving” verklaarde premier Maik Rutte van Nederland. Deze, het hoofd van de EU en Bundes President Steinmeier van Duitsland, waren, onafhankelijk van elkaar, op hetzelfde tijdstip op de desbetreffende nationale tv-stations. “We zitten nog steeds midden in de corona-crisis, hoewel hel aantal nieuwe sterfgevallen en geregistreerde infecties afneemt”. “We kunnen ons een normale zomer uit ons hoofd zetten, want de maatregelen blijven ook na 28 april van kracht zeiden ze in de meeste EU-landen op hetzelfde tijdstip op TV.

Dit houdt in dat we tot minstens september worden opgesloten. Gedeeltelijk of helemaal. Totdat er een vaccinatie is. Is dat democratie? Dit zijn de tekenen van een totalitaire staat die de levens van mensen van geboorte tot de dood wil beheersen. Waar ze zelfs onze dood onder controle hebben, beslissen over uitvaarten van onszelf en van dierbaren. Het zijn uitspraken die niet gedaan zouden moeten worden in zogenaamde “democratische” landen. De retoriek is een Orwelliaanse boodschap aan de “vrije” burgers van Europa. We hebben onze vrijheid opgegeven voor een virus, waarvan nog niet bewezen is dat hij dodelijker is dan alle andere virussen waar we de afgelopen decennia mee te maken hebben gehad.

H/t Sonja van den Ende www.deanderekrant.nl